s07e09: De fördömda kvinnornas dans med Silje Strømme Hemminghytt

Tatt opp i "Lunkent verksted" 23 januar 2017

Kunstskolestudent Silje tar turen til Hillevåg denne vinterskveld og jeg starter med å snakke litt om min forsinkelse før vi går inn på hva Silje har spist til middag, så snakker vi om hennes ekte navn og facebook navn, LUNKENT BEKJENTSKAP, Bøker og børst, hennes utdanning, hvorfor hun begynte på K.I.R, karikatur tegnere, Kunstskolen i Rogaland, det å være 27 år på første året av K.I.R, NRK serien Skam, akkurat passe, Siljes dialekt har blitt føkka, når vi møtes på fest, tidlig legger, barnehagejobbing, å forklare sitt kjønn til et barn, jeg har sluttet å gå ut på byen, hennes bekjentskap med Vilde Hage Aune, hvordan Silje fikk ideen om å begynne på kunstskolen, kunstmiljøet i Stavanger, freaks, Silje forteller om når hun var på utdanningsmesse for å rekruttere folk til å begynne på Kunstskolen, butikken til vaktmester Clive, mer om K.I.R, hvilken kunstgren Silje trives best i og litt om hennes hjemmeprosjekt, Siljes stevnemøte fiaskoer, våre t-skjorter,Siljes politiske tid, Lunken Kaffi regler som jeg har stjålet fra Stavanger Psykriatisk, BERGMAN, Harry Potter er Siljes Bergman, jeg har "man-flu", litt om vær og vind, Siljes fyllesykdom. hennes angst, øl og vin reglene, hva hun har lært til nå på kunstskolen, kaffi snakk, Siljes date-mønster, LUNKEN DAGBOK, å se film på stevnemøter, SELVSKRYT, kunstnere Silje ser opp til, å forklare kunst til folk som ikke er kunstinteresserte,  å forstå kunst,   Anish Kapoors svarteste svart, så avslutter vi med et visdomsord fra Silje.