s08e03: Lunken NMNP

Tatt opp i Imir scenekunst, 5 og 6 april, 2017

Jeg ble invitert til å bli med i gruppeutstillingen NMNP:House of art, og benyttet muligheten til å lage et talkshow som jeg kallte "The Lunken Kaffi Show", Jeg spurte en håndfull av kunstnere som var der om de ville bidra med gjesteopptredener. Dette er resultatet i lydform. (Det er et par segmenter som ikke egner seg så bra uten det visuelle elementet. dette beklager jeg dypt) 

Min faste jinglemakker Gustav Jørgensen og jeg starter det hele med å introdusere showet, Ingmar Robert sitter i tredje stol. Jeg og Gustav har gitt hverandre hvert sitt nye kallenavn, vi snakker om hvor lokale vi er, Ingmar forteller om sin drikk, Gustav snakker om kald kaffi, vi forteller om hvem som kommer til å bli med i programmet. Første offisielle gjest er Olga Nikonova. Gustav og Ingmar er med og vi gir hverandre poeng igjennom segmentet "Lunken Dagbok". "Girl from the future" (Andrea Conradsen) er den andre gjesten og skaper mye forvirring og glede. Tredje gjest er Nina Ghafari som forteller om NMNPs historie.Her sitter Sander L. Haga og Ingmar Robert med et piano som jingleduoen Genser Grå. Igunikeme (David Lamignan Larsen) dukker opp og vi tegner hverandre. Femte gjest er Anna Ihle som skryter av seg selv i segmentet "Selvskryt", Her er Sander og Ingmar med i panelet som gir poeng til Annas skryt. Til slutt kommer Hans Edward Hammonds inn og bruker tarotkort til å lese min fremtid som "Madam Hansi". Gustav jingler og kommenterer. Så avslutter vi med sang, musikk, klemming og latter. God lytting!