s08e07: All these women, med Andrea Conradsen

Tatt opp på Lunkent verksted 4.mai, 2017

Tidligere Lunken kaffi bi karakter og statist, Andrea Conradsen får hovedrollen i ukens episode. Vi snakker om hvor hun er oppvokst, hennes rolle i "Lunken Kaffi live med Per Dybvig og Gustav Jørgensen" litt om hennes tidliger opptredener, Langøy, Andreas fremtidsplan, samer reindrift minutt for minutt, Andrea har drukket noe nytt,energi-tyggis, ingefær-shots,skryt og refs til "Hverdagsgodt", Andrea sin nye tatoering, "Selvskryt", "Lunkent Bekjentskap", kunstmiljøet i Stavanger, Andrea sin utvikling som kunstner fra "No church in the wild" til nå, Kunstskolen i Rogaland og nåtidens kunstnere som gikk der, hva KIR har gjort med Andrea, "Bergman", Skitzo Satan, "Lunken Dagbok", selvpromotering på sosiale medier, bloggen til Andrea (http://andreaconradsen.tumblr.com/) , Andrea sin politiske opplesning i forbindelse med Plot:"Stjerner i siktet", Kunst politikk,Ka då ittepå boken, så avslutter episoden med selvpromotering!