S08e08: Det regnar på vår kärlek med Tim Levang del.1

tatt opp i Lunkent verksted 18 mai 2017

Etter et helt års planlegging (på dagen) kommer endelig Tim Levang inn i mitt lunkne univers og vi starter snakket med å gå igjennom en "Fleip eller fakta" med hans bio skrevet av meg i Bare Snabel 21. Hvordan han startet med tegneserier, Damn days, Bummer in the summer, Vipps, "bak på bok" sitater, hans rolle i Comic Night Stavanger, vistaprint, basiller og basselusker, kaffi drikking på kveldstid, kaffi og øl, tou sommermarked, "Lunkent Bekjentskap", vi går nærmere innpå en av hans ziner: Breaking badiddely, Timlevang.com, Don Rosa og Skrues liv, Rocky og Tims 2 møter med Martin Kellerman, hvordan jeg startet med tegneserier, min fiksjons ide til en grafisk novelle, 3d animasjon og fenomenet "Orc i 3d", Joe Matt og historien bak hvordan jeg fant tegneserien "poor bastard", Simon Gärdenfors og startet å produsere tegneserier samt Podcast, hvordan Tim fant Joe Matt og mer Joe Matt, tegneserieskaper Jason og så avslutter vi del 1 av vår samtale med  Tims Jason historie. neste uke blir det mer tegneseriesnakk med Tim Levang i Det regnar på Vår kärlek del.2! god Lytting