so8e06: Del 2, med Nils-Thomas Økland

Tatt opp i Nils-Thomas sitt atelie 24 april, 2017

Vi fortsetter samtalen fra forrige episode med en lunken skål, før vi går inn på det faste segmentet "Lunkent bekjentskap",mitt "Forlokkelsen" prosjekt (Selvbiografiske Birk), Infiltratøren bokversjon, Ka då ittepå boken, Nils-Thomas snakker om Air Sandnes, våre tanker om behandling av søknader, "Selvskryt", å føle seg utrygg med folk, litt om min infiltrasjon i kunstmiljøet, hvordan var kunstmiljøet i 2006 ifølge Nils-Thomas, kunstnerdrevne visningsrom, Nils-Thomas sine tanker om Stavanger 2008, Studio 17, å snakke om kunstmiljøet i Stavanger på forskjellige medier, Localmotives, kunstkritikk i byen, Contemporary art Stavanger, aftenbladets terningkast, Virtualwallworld.blogspot.no, Kebbevenner, Lunken Kaffi skryt, mine planer med podcasten, BKFR, ulempene med å være kunstner, så avslutter vi med litt alderssjokk og aldersangst. God lytting! 

lks08e06