S08e09: Det regnar på vår kärlek del 2 med Tim Levang (Tegneserie-tegnere spesial)

Tatt opp i Lunkent verksted 18 mai 2017

Tim og jeg fortsetter vårt snakk med å ta et dypdykk i listen over mine favoritt tegneserieskapere: Simon Hanselmann og Tims oppdagelse av han og hvordan vi reagerer på hans verk, Robert Crumb, dokumentaren Crumb og hans inspirasjonsevne, Harvey Pekar, Joe Matt sine nyeste striper i Drawn and quartely boken, det faste segmentet "Bergman", Peter Bagge og "Buddy does Seattle" + "Buddy does Jersey", Daniel Clowes, Chris Ware og hans tilnærming til mediumet, så forteller Tim litt om Nazitegneren Harald Damsleth, jeg snakker litt om Hamsun filmen før vi vi snakker litt om Max Von Sydow, lytter-konkurranse, Seth, dokmentaren Seth`s Dominion og et bilde i boken med samme navn, It's a good life if you don't weaken, Ingen grunn til begeistring, Larry David, min Selvbiografiske Birk OCD, ,Chester Brown, Cain and Abel historien i "Mary wept over the feet of jesus", "Paying for it", litt Noah Van Sciver, podcasten Inkstuds, ingen av oss klarer å lese Hernandez brothers (ennå), Ed Piskor, Adrian Tomine, litt mer Chester Brown, litt mer Robert Crumb og det å tegne ting på ny, så avslutter vi med litt Tim Levang promotering. Sjekk han ut på www.Timlevang.com