s08e10: De Forstyrrede med Ingvild Melberg Eikeland

Tatt opp i Lunkent verksted 28.mai 2017

Ingvild er tilbake for fjerde gang i Lunken Kaffi, men første gang i Lunkent studio, Vi starter samtalen med å snakke om hennes 2 etternavn, Elefanten i rommet til Elefant, det kreative genet i hennes familie, hennes oppvekst med kreativitet, oppmuntrende foreldre, pyton og Pervo Kris, kunstskole-fest, Lunken bekjentskap, vi repeterer oss selv, å knytte sekken, lunkent gjensyn, jeg oppsummerer vår forrige samtale, hennes utstilling som var på galleri punkt i Oslo og tittelen på prosjektet, "forstyrrelse 1"Guro ringer, "Forstyrrelse 2", teaser til hennes nye utstilling, litt om hva som har skjedd med meg siden sist, Sander Lilleeide Haga sin performance på Arnageren i Stavanger sentrum, "forstyrrelse 3" Guro og Andrea C. kommer innom og henter min laptop, fulle samtale med Sander om alder, aldersnakk,  late bloomer, å bli eldre, (med Skitzo Satan som bakrunnsmusikk), "forstyrrelse 4: Olga Nikonova spøker med oss,"det er kult å bli eldre og ukul", troglodyte adferd, å leve i sin egen boble, samvittigheten til en kreativ person, å gjøre litt hver dag, så avslutter vi med et sitat fra "Empire".