s09e02: Kvinnodröm med Liam Nilsen

Tatt opp i Lunkent verksted 15 juli, 2017

Liam tar opp tråden fra hans forrige opptreden (s05e02) og snakker om hans radiodager i Ashville North Carolina, han røper sitt mellomnavn, litt om Camron lovejoy og mudfoot, LUNKENT GJENSYN (ny jingle), Nilsen museum, (instagram @nilsenmuseum) Liam har flyttet til Velje i Danmark, residency på Nilsen Museum, liam.media, liamnil.se/n, li.am, Armenia, mer om hans residency program, Liam jobber i Lego, læring i lek, Makey Makey, vi ser youtube video av Liam som viser Makey makey og jeg leser kommentarene, trolling, troll, Liam har sett trollpikken, Nitesite, Liam inervjuer meg på engelsk, publikunstnere, serien Skam, Innafor, WFMU, kommentar felt, BERGMAN, Bergman-nytt podcast, jeg leser kommentarer jeg har fått på Lunkenkaffi.no, google alerts, treige comebacks eller staircase wit,eksempler på dette i  Seinfeld og Rick and morty, Vi sender en gratulasjonshilsen til Sander, LUNKEN VISUELL KOMMUNIKASJON, Liam skeier ut og snakker om kinobesøk men angrer, min hårlengde gjennom tegning, oppdatering på Liam sin selvbiografiske bok, selvbiografiske prosesser, Reggio emilia barnehagefilosofi, jeg leser opp meldinger fra Sanders bursdagstråd, Liam forteller og leser meldinger fra Nina Ghafari, Liam beklager sin opptreden og vi har premie til første person som kommenterer denne episoden, så gir vi hverandre en hånd-rist og sier farvell.

god lytting!