S09e05: Smultronstället del.1 med Trond Hugo Haugen

Tatt opp på Storhaug 25 august 2017

Etter å ha gått mye rundt i KA DÅ ITTEPÅ t-skjorte og lest lidenskapelig i KA DÅ ITTEPÅ boken, møtte jeg endelig mannen bak konseptet som jeg har blitt en så stor fan av. Jeg lurte meg til å bli hans kontaktperson da han skulle ha utstilling på Studio17 og var snar med å invitere han inn til lunkent snakk. 

 Trond Hugo starter samtalen med  å gi meg gaver i segmentet "Visuell kommunikasjon", så forteller han om sitt kunstprosjekt KA DÅ ITTEPÅ 2007-2011, kulturåret 2008, Folken og boken "Ekte Kjærlighet - studentersamfunnet Folken fra før 1988 til etter 2008" ,  KA DÅ ITTEPÅ boken "Vi har et problem vi må slutte å snakke om" 2015, litt om Occupy landscape, vi skåler og jeg introduserer gjesten, LUNKENT BEKJENTSKAP,  begge forteller en KA DÅ ITTEPÅ t-skjorte historie, rockeklubb bakrunden til Trond Hugo, kallenavn og opprinnelsen til Trond Hugo navnet, litteraturkritikeren Trond Haugen, å skrive om kunst, Trond Hugos andre titler og sysselsettinger, Oslo open, Katten på Kronstad - kunstprosjektet som aldri ble noe av,  Trond Hugo smaker på en øl mens jeg henter mer kaffi, så forteller han om sin første utstilling i Stavanger, hans skulptur på høstutstillingen på kunstnerens hus i 1998 og dens livshistorie, så avslutter vi del 1 av denne samtalen med at Trond Hugo kategorisere seg som kunstner.

Følg med neste uke for del 2 og den episke avsluttningen av SMULTRONSTÄLLET med Trond Hugo Haugen!!

LKs09e05