S09e08: Trollflöjten med Gustav Jørgensen

Tatt opp i Studio17 backstage, 13 september 2017

Lunken Kaffi gjenganger, Gustav Jørgensen er tilbake i kjent stil og vi snakker om den nye  lokaliseringen vår, visuell kommunikasjon, kaffetrykkeri, Gustav flytter til Oslo, Gustavs erfaringer med tog, å tappe på nesetippen gestikulering, ordvits om Grønland i Oslo, sitat slutt,  ranshistorie fra Grønland, jeg forteller om min fars overlevelses tips, lommebok i baklommen, Gustavs far i utlandet, hvordan å unngå å bli ranet på Grønland, Sofie Angell-Olsen har blitt ranet 3 ganger i Stavanger, barnedetektiver i Løkkeveien, mine og Kjetils trusselbrev til Michael Caine, trusselbrev til Kongsbakken vgs i Tromsø, LUNKENT GJENSYN, Gustav avslører hvem som blir hans nye samboere i Oslo, Blood forest family på Øya festival, Gustav liker å gå, Gustavs dj navn, når dj navnet blir en setning, bror Jørgensens 40 års dag, Gustavs kjennetegn, den lange historien bak hvorfor Gustav var med i Lunken Kaffi på denne onsdagen og ikke søndagen (med mange digresjoner), Trond Borgen og hans catchfrase, gamle menn med grisete men akademiske munner, en slags farvel, Gustav sender en beskjed til seg selv 5 år frem i tid, katten Grete, vi klemmer og gir hverandre kjærlighetserklæringer før vi slutter lunkent.

God lytting