s09e09: Törst med Lars Ueland Norås

Tatt opp i Lunkent Verksted 18.september 2017

Lars er kun 7 minutter forsinket til avtalt snakk i lunkent verksted, vi starter på klassisk lunkent vis der Lars forteller om dagens middag, så går vi over til å snakke om kallenavn, idretter vi har drevet med, posisjoner, Space jam, shave is, Dennis Rodman, Lars som vokalist i 8nde klasse, Lars i starten på sin skuespiller karriere, jeg har lest feil "Et dukkehjem" og forviklinger oppstår, å forandre litt på teaterstykke-titler for å oppnå hyllest, et lunkent skål, Lars vet ikke helt hva podcast er, Lars forventninger til å bli med i Lunken Kaffi, vi skal bli venner gjennom snakk, LUNKENT BEKJENTSKAP, Jens Borge, vi forteller hver sin anekdote om Jens Borge, Lars forteller om bandet han er vokalist for nå, jeg er tonedøv, å legge følelser i dramatiseringen, Lars forteller skuespiller knep, Lars er ingen sofa-stoner, BERGMAN, SELVSKRYT,  teatersnakk, Folkenteateret,folk som har søkt til å bli ny teatersjef på Rogaland teater, å bøye spise på stavangersk, Lars har hatt en liten rolle i Hotell Cæsar, å spille i film eller teater,  Lars gir meg noe å tygge på og vi avslutter lunkent.

God lytting!