s09e06: Smultronstället del.2 med Trond Hugo Haugen

Tatt opp på Storhaug 25 august, 2017

Del 2 av "Smultronstället" starter med at Trond Hugos kunst har formet meg som person, hvor viktig kunst er i et samfunn,  Trond Hugo som gjestelærer på Kunstskolen i Rogaland, Anna Ihle, Geir Haraldseth, Hans Edward Hammonds, Anna ringer, Trond Hugo gjør en avsløring mens jeg er vekke fra mikrofonen, mer Hansi, undergrunnen i Stavanger, KA DÅ ITTEPÅ sofaen, KA DÅ ITTEPÅ utsmykningen på Nytorget 17, Trond Hugo avslører sine planer for 2018, alle punkter og årstall i KADÅ ITTEPÅ kampanjen, så forteller han om prosessen bak hans seneste utstilling "42" på Studio17 (her dukker bonusgjest: Hans Edward Hammonds inn i studio og blir med i samtalen),selvtvil, kunstskolestudenters ærlighet, Matias Faldbakkens catchphrase, å være kunstner i Berlin, det å gi seg selv kunstner som tittel, samtale med ukjent på tog scenario, det å snakke om kunst i hjemmet, å bli definert utifra jobb eller hobby, samtale med ukjent tog scenario 2, vi snakker litt mer om 2018 planene, middagsgjester forstyrrer oss og vi avslutter i klassisk lunken stil! 

God lytting!

LKs09e06.jpg