s12e05: Medium shot med Ingrid Toogood

Tatt opp i Ingrids atelier, Atelierhuset, Tou scene, 9.oktober, 2018

Jeg tok endelig motet til meg og spurte Ingrid om å gjeste Lunken Kaffi. Hun nølte ikke med å be meg inn på litt capsel-kaffi i hennes Atelier og vi pratet om hennes gamle atelier, nåværende atelier, hennes jobb på teateret, LUNKENT BEKJENTSKAP, plakaten og utstillingen til:Du er vakker.Du er alene, “push and pull”,VISUELL KOMMUNIKASJON, Ingrid sin utstilling på Hermetikkfagskolen “With eyes closed (self portrait)”, Hennes katalog “Toogood” 2009, farger, Toogood navnet, maleri, foto som handler om maleri, illusjoner, hvordan Ingrid kom til kunsten, å få maleri inn i et visningsrom, å bli beskuet mens du maler eller tegner, å gå på sin egen åpning, tvil, Når i prosessen Ingrid er mest usikker, photoshop, å vise baksiden, å ha et 10 års arbeidsstipend, hennes kunstutdannelse, performance, Therese Markhus, to tomme lerret, første utstilling i Stavanger, lokalet til 21m2, Trond Borgen, å gå på allmennfag, Bruksrommet, Arkivet, BERGMAN, teater,musikk, familielivet, LUNKEN DAGBOK, å stille ut i Lill, SELVSKRYT, å styre sin egen historie, Knallbrevlaget, å tegne digitalt, så gir Ingrid tips til uetablerte/nyetablerte kunstnere før vi avslutter.

God lytting!

Mye av det vi snakker om i denne episoden og mer kan du se på www.toogood.no

s12e05-Ingrid