s12e02: National RAAP show, med Gustav Jørgensen og Imri Adam

Tatt opp i Imris leilighet, Oslo, 9.september, 2018

Lunken Kaffi redaksjonen dro til Oslo i september måned for å få en oppdatering på Jinglemaker Gustav Jørgensens liv i storbyen. Men som en stor bonus fikk vi Imri Adam, kjent fra Lunken Kaffi sesong 2, til å være episodens vert. Snakket starter med Gustav sin historie om tante Berit, vi forklarer hvor vi er, kjøleskapet i rommet, ølbrygging, Svein fra Skolekorps, episode 99, litt lunkent podcast snakk, Snøfte Smith, Billy, Fantomet, Imri henter kaffi, jeg henter øl, Imri angrer, panting, Gustav har startet på Strykejernet, lunken skål(med ny jingle), Imris laktose intoleranse, LUNKENT GJENSYN med Gustav, Superstars collective, å endelig begynne på kunstskole, Prosjektskolen i Oslo, Superstars med Joddski og Don Martin, Joddski, Bodø dialekten, Bodø vs Tromsø, min mor og Andrea Aasmoe har noe til felles, Hansis verk på Høstutstillingen, Gustavs forbilde i kunst og livet, Anna Ihles år, festen på Høstutstillingen og Steinar Hauges reaksjon på Hansi sin kunst, det å være hjulet på Anna Ihle sin vogn, å gå på åpninger i Stavanger i 2018, min erfaring på Podium, Alexander Rudolf sitt lydprosjekt, jeg viser mitt NBK kort, VISUELL KOMMUNIKASJON (ny jingle), mitt tøffe ytre, jeg har blitt profesjonell kunstner, LUNKENT BEKJENTSKAP med Imri, Imri og julekalenderen, Imri elsker å få ting, Gustav prøvde å nerde seg inn på boksesporten, å drikke seg full og gå på teater, Imri og Gustav tar en recap av episoden, Adam navnet til Imri, å bestille kaffi med navnet ditt, navn på hunder, Nancy vs Tui, å kjøpe kunst i fylla, Gustav lager gaver, Gustavs tegneferdigheter, om det er kult eller ikke å tegne, kunstner tittelen, jeg har starta på en ny bok, Imri snakker ut om sin forrige opptreden i Lunken Kaffi, Gustav om sin første opptreden, Smørfjell, Imri har vært hemmelig gjest i en episode, Imri imiterer meg, Gustav og Imri imiterer latteren min, de kontroversielle Smurfene, de verdifulle Kinder-Smurfene,min triste Turtles historie, Gustavs kosedyrsamling og den gangen de danset, når dinosaurleken til Imri beveget på seg, Når jeg lurte min barndomsvenn, nostalgivendingen i Lunken Kaffi, barndomsvenner som lyger, Imri er den onde storebroren til Gilad, det å plage yngre søsken, kjipe kallenavn man får som barn, mitt fortjente kallenavn på barneskolen, Imri spilte en med mental/psykisk defekt uken før, “om atte”, “på lat”, Imris pogblog på instagram,VISUELL KOMMUNIKASJON, Gustav var den første i sin lille hood som tagga, Imris favoritt taggecrew før og nå, DREA, dry-snitching i podcasten, Imri tar en bånnski mens vi kommenterer, Imri raper og vi avslutter med å finne tittel til episoden.

God lytting

lks12e02.jpg