s12e09: Opera med Helene Ødegaard

Tatt opp på sølvberget Stavanger 13 november, 2018

Når kulturbyråkraten Helene skal inn i det lunkne, var det på sin plass at vi valgte Kulturhuset til opptakssted. Her i et “stille”rom snakker vi om sølvberget, å snike på kino, gå på kino alene, oppførsel alene i kinosalen, å være tilstede, å være alene rundt folk, kaffien på Narvesen, Narvesen slogans, min tid som narvesen ansatt, overtrivelige butikkarbeidere, Helenes skolegang/valg, LUNKENT BEKJENTSKAP, vannbasert kaffi, søsteren til Margrethe Aanestad, cafe Sting, oljejobben, Erfjordgaten 8, Elefant, vi går igjennom de 17 kunstarter og finner ut hvor mangen som har vært i Erfjordgaten 8, lunken skål, kulturøya Sølyst, Filmhimmelen, hva Helene gjør i Stavanger kommune, kulturarven, Jugendmuren, BERGMAN, operaen, å kle seg flott til en begivenhet, capsforbud på hiphop konsert, Salt badstue, Oslo, Helenes forhold til å gå på kulturarrangement, Consulatet kalenderen 2019, Maastricht, Riso-awesomo, Helenes nye kulturopplevelser, Pelikan forlag, LUNKEN DAGBOK, å gå til tannlegen, SELVSKRYT, klemming, mitt slappe håndtrykk, Sigvart Dagsland, musikk etter stemning, Lunken Kaffi, Funny How, gangsterfilmer, boklesing, lånegrensen på Stavanger bibliotek, min bokkonsum sykdom, lånebøker, å skrive objektivt, så avrunder vi med operasnakk.

God Lytting!