s12e10: VHS(Veslemøy Hoarder Sokker) med Veslemøy Flotve

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 18.november, 2018

Direkte etter Veslemøy rigget ned sin utstilling på Studio17, dro vi opp 2 etasjer, satt på opptaker og snakket om: hennes etternavn, hennes fornavn, rollerderby,henting av kaffi, hennes utstilling på studio17, helling av kaffi, måten hun fikk beskjed om s17 utstilling, kunstakademiet i Bergen, LUNKENT BEKJENTSKAP, Kunstskolen i Rogaland, Veslemøys introduksjon til Studio17, alle hennes jobber i Stavanger, Folken, magic kort, eklektisk, vi går igjennom Veslemøys performancer, utplukkningen fra KIR avgangsutstilling 2018, vi velger lettøl, hvorfor Veslemøy valgte Bergen, Kunstmiljøet i Bergen, Veslemøys kommende jobb i Bergen, min påske i Bergen, grut og gruff, lunken skål, Veslemøys forhold til kaffi, SELVSKRYT, hennes performance på Verdensdagen for psykisk helse 2018, hennes forberedelser til Studio17 utstilling, åpningen av hennes s17 utstilling “la meg liggja her litt lengre”, resten av utstillingsperioden, BERGMAN, koselig, Gåten Orderud,sokker, episodens tittel, LUNKEN DAGBOK, Veslemøys moteblogg, nynorsk, titler, i et forsøk på å avrunde roter jeg litt rundt før vi snakker om tilgjengelighet, hennes kindelbok og så avsluttetr vi lunkent.

God lytting!