s12e07: Pang Teateret med Tore Pang

Tatt opp på Lunkent verksted 16.oktober, 2018

Nye Hiphop hoder ligger på verkstedsbordet når Stavangers svar på Tommy Tee (Tore Pang) kommer inn i det lunkne og vi snakker om hans deltakelse i boken, Stavangers hiphop historie, Dj Pursuit, når alle kjente alle i hiphop Norge, Backyard bodyrock, Fresh in the flesh —-> Vågsbygd Handy. de tidlige rapgruppene i Stavanger og de unike stilene, Skurke Sprett, STVG, STVG Kartell, Izabell, å starte plateselskap, folkene i Kartellet,Icy Arn, Kiddo Kæsh, Vixxen, Saxxemark, John Derek Bishop, Håvard Rosenberg, sur kaffi, Tore er busy, skytespillet til Izabell, albumformatet i 2018, Drake, Arholm navnet, den legendariske morfaren til Tore, slåssing,gå på byen edru, LUNKENT BEKJENTSKAP, maskinhallen på tou, Kamelen, å føle seg tøff når du hører på hiphop, Doggystyle, DOC, up in smoke dvden, sangen som gjorde at Tore ble frelst av hiphop, Busta Rhymes, Øyvind Holen på Øst, Xplosif festivalen før og nå, Xplosif butikken, Atle Østrem, standupkomikere i Hiphop miljøet, Eminemkonsert med Pusha T, Tores møte med Clipse, Ab liva, Tore Pangs lost tapes, Tore Pang og hans tidligere rappenavn, Undergods, hvordan Tore ble rapper, gademix triologien, Kongen av New York, mat, Will Smith, produktive Kiddo Kæsh, Isah, Wayra Taqui, Lings Laced, musikksjangeren urban, hiphop er død, Tores taggeperiode, knusing av ruter, alle steder Tore har bodd i Stavanger, historien om hvordan Tore mistet billappen, 1000 tusenlapper og autotune, hytt, synge med autotune live, Tore er litt hater, hvor kan du komme fra for å få lov å rappe?, ingenting er ekte, Vi hører på det første verset til Tore Pang “STVG” fra “Rogalands greier”, Stavanger raps personligheter, Nye Stavanger rappere kan minne om Bergens rap, stjeling i hiphop, hiphopens utvikling, Warlocks, metafor-rap, VATR, BERGMAN, låt titler, tekstskriving, å være tro til dialekten, så avslutter vi med ordene Jævlig wierd.