s13e01: Godt nok for de svina, med Torunn Larsen

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter (Torunns kontor) 4.desember,2018

Torunn inviterte meg til å ha mimrepodcaster på Rogaland kunstsenteret i sammenheng med utstillingen “RKS1978-2018-2025”, jeg sa ja på en betingelse, at hun måtte gjeste podcasten og introdusere disse RKS spesialene. Torunn har sagt nei mange ganger før, men gikk med på betingelsen og vi snakker om: navnforvirring, munnhellet “Godt nok for de svina”, kaffien vi drikker, Lunken skål, vi bytter plass, VISUELL KOMMUNIKASJON, Torunns mellomnavn, hennes kontor, Torunns gamle stol og grunnen til at hun byttet, LUNKENT BEKJENTSKAP, min infiltrasjon, å kalle seg kunstner, gutterom, Når ble RKS 40 år egentlig?, planleggingen til 40 års jubileumet, kunsthuset, å holde huset i live, gladjenta Torunn, å være naiv idealist, “kunst, by, befolkningen”, Sean Hawkridge og hans kunstprosjekt i Stavanger, mitt “I sandnes betaler vi i kassen” prosjekt fra 2005, folk er åpne for kunst i Stavanger, Torunn og Anna Roos sitt kunstprosjekt med ungdomsskoleelever, jeg får vite hvorfor Torunn inviterte meg til å lage Lunken Kaffi RKS spesialer, å infiltrere de eldre kunstnerne, Berit Wathne, Vi prøver å ringe Berit uten hell, BERGMAN, forventninger til Berit snakk, Jinglebrus/Jinglmaker Jørgensen, jingling, våre forestillinger om folk på 80, den forrige Lunken Kaffi live episoden med Per Dybvik i 2016, Torunn avslører at hun aldri har hørt Lunken Kaffi, Kjell Pahr Iversen, LUNKEN DAGBOK/DAGENS PROTOKOLL(vi debuterer et nytt segment), aksjon tvilsom kunst, jeg forteller hvordan jeg skiller RKS spesialene med Lunken Kaffi standeren, Jeg forklarer hvordan “Gryten” jingelen kan bli, så avslutter vi lunkent, men fortvil ikke. Torunn kommer til å dukke opp som bi-karakter i flere avsnitt av sesong 13. Så følg meg!

God lytting!