s13e02: Mitt liv under hatt, med Anna Ihle

Tatt opp på Annas soverom i Maastricht, 10. desember, 2018

Anna Ihle har et 10 måneders langt residency på Van Eyck akademiet i Maastricht og som god kjæreste besøkte jeg henne samt lagde en ny episode med denne gjentagende gjesten. I vår fjerde samtale på opptak snakker vi om: beslutningen om å dra til Van Eyck akademiet, tante reisende Ann, residency Anna, livet i Maastricht, Anna sender tilstandsrapport til kollegaer, venner og famile i Stavanger, Annas arbeidstider i Maastricht, folkehøgskole, jeg mener Anna går på skole, hvilke type folk som går på skolen med henne, historie om hvordan vi kjøpte leilighet sammen, vindmøllebakken, skåling og kaffi, Annas bosituasjon,kommunikasjon i forhold, relasjonssnakk, pratetoner, chatikoner, LUNKENT GJENSYN, året som Stavangerkunstner, å være prosjektleder, BERGMAN, Annas hodeplagg opp igjennom årene, sosial hjelm, å bli anonym uten caps, episoden kan fungere som et julekort, Anna kommer hjem til jul, hvordan vi skal feire jul sammen, så avslutter vi med en julehilsen fra Anna.

Vil du se hva Anna driver med som kunstner besøk https://annaihle.com/

god lytting!