s10e01: Söndagsbarn med Harald Harestad

Tatt opp i Lunkent verksted 12 mars 2018

Vokalisten i Kåte Klør er tilbake for å snakke om historien rundt bandet. Episoden starter med en forvirrende telefonsamtale med Kjetil (Lunken Kaffis sponsor), så går vi tilbake og mimrer om vår første samtale i lunkent sammenheng, hans første møte med Jon Salthe, starten av Kåte Klør, LUNKENT GJENSYN, Kåte Klørs første konserter, Lunken skål, litt snakk om jingling, Emil Thorsplass og hans reiseliv, Kåte Klørs visjoner, sang som har holdt tidens tann, sang som ikke har holdt tidens tann, antall sanger som går i rotasjon per dags dato, tidspress, South Park skaperenes jobbrutiner, konsertlivet, Kvarteret i Bergen, Bergensband, innspillingstiden med Arthur Berning, Evig lytter,musikkvideoen og innspillingen til  "Ska du slå må du drepe", min oppfatning av de forskjellige medlemmene av Kåte Klør, når Harald spiller ond, det å glemme tekst og skriveprosessen til Harald, snakk mellom sanger,  Haralds sceneskrekk, Bror Gunnar Jansson, promotering og det å spille i band i lille Norge, musikkmiljøet i Stavanger, Siloen booking, Sami og hans innsats for bandet, Emiles innsats for bandet, å blande sjanger og kunstformer, å bli akseptert i et miljø du beundrer,episoden i Chateau Neuf som jeg sammenligner med å sitte på Tou marked, Haralds 4 brødjobber, å alltid notere, Tom Waits skriveprosess, opphavet til "Skal du slå må du drepe", BERGMAN, så avslutter vi episoden med promotering. God lytting!