s10e02: Persona med Aleksander Tranberg og Martin John Mckie

Tatt opp i Lunkent verksted 17 mars, 2018

Folkene bak gangster/crime film podcasten "Funny How?" besøker verkstedet for å snakke om, alkohol på podcast, opptaksprøve, LUNKENT BEKJENTSKAP, bo-tilstanden til Aleks på Nytorget, "Når eg e dø" videoen,Unge Wathne, "Måden du ser på meg" videoen "Pamela" og "Sjefen e tebage" teas, hvordan "Funny How" startet, Blood in blood out, Atle Østrem, deres like filmsmak, å holde formatet, redigering, "Made", Good Time, det å grine av filmer som barn, min E.T anektdote, dårlige reaksjoner av å vise noe til andre og omvendt, The Big Lebowski, streaming, film eller serie, noe jeg plukket opp fra Sexy beast episoden til Funny how, fakta feil i podcast, talefeil, Kevin Smith, humor i Funny how?, Funny how? tittelen,  Ricky Gervais , Kevin Spacey, Star Wars, John Turturros film om the Jesus, Dumb n dumberer, den kommende Sopranos filmen, Marvel universet, anmeldelsen av min bok "Infiltratøren",  å søke om støtte,hvordan jeg finansiere mine tegneserier, hvilke ord som gjentas i podcastene, engelsk og fornorsking,  å fristile i boothen, fornorskede filmtitler, Downsizing, Alexander Payne, ritualer før podcasting, Gudfaren episoden til "Funny How?", BERGMAN, Mr Robot spoilere, plot-twister, kortfilmen Saw, Thomas Askeberg i Chapter 27, Dynasti, stille opp på tv og radio intervjuer, yo-assen Martin, så avslutter vi lunkenhet.

God lytting!