s10e04: Enskilda Samtal med Sofie Angell Olsen

Tatt opp i Lunkent verksted 18.mars, 2018

Sofie er tilbake for femte gang i Lunken setting og snakker om lengden på LK sesongene, tenåringsserier, generasjonsskille i søskenskapet, Gremlins, Gizmo/Furby, vi tar opp alle hennes tidligere titler, episodens første BERGMAN, hukommelse, LUNKENT GJENSYN, Paradis, Rogalerret, Sofies rolle i "Lykkeland", mine fall på Martinique, å skrive, episodens andre BERGMAN, min hukommelse, Sofies store funn, alder, Seinfeld, Rick and Morty, Mindhunter, å se serier, Kompasset, The deuce, James Franco, The disaster artist, alle streametjenester Sofie bruker, En natt, dramady, I Tonya, The Lobster, min og Annas filmliste, hvilket dyr vi ville blitt i "Lobster" settingen, Killing of a sacred deer, Colin Farrel, Matthew Mcconaughey, hvem og hvordan er man eksentrisk, Sofie har blitt glad i Stavanger, sofies nye boplass og katt, No such thing as a fish, Edumacation og andre Kevin Smith podcaster, stand up som lyd, audible, episodens tredje BERGMAN, House of nerds, episodens fjerde og siste BERGMAN, Min og Annas tilfeldige biroller i filmen Now its dark, m night shamalamadingdong, superhelt filmer, måten Sofie så Altered carbon, så avslutter vi på klassisk lunkent vis. 

god lytting!