s10e05: Dom Juan med Jon Salthe

Tatt opp i Lunkent verksted 20 mars, 2018

Jon forviller seg inn i verkstedet rett før påsken 2018 og vi starter praten med å snakke om hvordan han gikk seg vill, Kilden kjøpesenter, punktlighet i Kåte Klør, aldersforskjellen i bandet, LUNKENT BEKJENTSKAP, hvor Jon begynte sitt liv og andre steder han har vokst opp, vi tar en liten "visuell kommunikasjon" med å gå igjennom Jons tatoveringer, 97, vi går igjennom musikkarrieren til Jon, Arthur!, Navel fluff, prøvespillingen for Kåte klør, tromme stilen til Jon, innspillingen på tou scene, Jons versjon av musikkvideoinnspillingen til "skal du slå må du drepe", Jons eksistensielle krise i 2015, standupkarrieren til Jon, Fredrik Brimsø og Prikkedøden, punken Jon vokste opp med, musikk som kan sammenlignes med Kåte klør, ritualer før konsert, spillejobber, Rott rock festival, Kåte klør merch, Jon har pyntet seg til podcast, "La dagene gå" coveret, kåte klørs humor og promosnutter, BERGMAN, Jon er straight edge i den fjerde uken, røykestemme, LUNKEN DAGBOK (blogg tvist) https://jonistavanger.wordpress.com/, SELVSKRYT, Jon studerer og jobber i tillegg til trommingen, så avslutter vi med promotering og shout outs fra Jon. 

God lytting!