s10e03: Ansiktet med Martin "BVIS" Mckie

Tatt opp i Lunkent verksted 17 mars, 2018

Martin er tilbake i verkstedet, men denne gang som rapperen Bvis! Vi snakker om alle hans aliaser og rapnavn, LUNKENT GJENSYN, Svart gull ep'en, videoen til Svart gull av Stå på film, John Derek Bishop, Soulbap, feite Martin, Lunken Kaffi referanse i "Nattog", kommende refrenger på "Stavangers fineste", Unge Wathne,  Håvard Rosenberg, mixing og mastring, Oral B og Pimp Lotion, Å drikke før konsert, den beste konsert gigen til Bvis, Fredrik Brimsø og Prikkedøden, jamming, "Javier sine sko", Dat music, "Stavangers fineste" navnet, å spille konserter på Viking stadion, en illustrasjons-jobb jeg takket nei til, Føkk deg betal meg, Daniel Garseg, Kongen av kul og Formen e fin omslagene, minglevann, å gi av seg selv i en gangsterfilm podcast, gangsterfilm referanser i raptekstene til Bvis, hvordan startet Martin å rappe, LUNKENT BEKJENTSKAP, Skurke Sprett, vi går igjennom Stavangerrap mixtapene mine, "4:44" av Jay Z og "Life is good" av Nas, BERGMAN, forskjellen på Bvis i 2004 og Bvis 2018, Jeg snakker litt om Bvis 2002, Bvis verset på Måden du ser på meg, Adrian Wright, Å jobbe i tillegg til å drive med musikk, Sledne Esben, 2pac, KAH TEK SPELL, våre første taggenavn, Moltisanti og hip-hop.no navn, Fjellchips, våre første møter med tv-serien Sopranos, SELVSKRYT, datpiff.com, Cowabunga ep, litt snakk om musikkvideoene til Bvis, LUNKEN DAGBOK, yoga, så avslutter vi lunkent og jeg er tydelig blitt full.. 

God lytting!

Lks10e03