s11e02: Såsom i en spegel med Alex Bouche'

Tatt opp i Lunkent Verksted (med vinduet åpent) 4 juni 2018

Mannen bak Midsummer hot sauce, byens beste ramen og Anna Ihles ønske gjest, besøkte mitt beskjedne verksted og vi pratet om elendig lyd, navnet Lunken Kaffi, skåle regelen, andre lunkne drikker, Bouche` navnet, LUNKENT BEKJENTSKAP, vi prøver å finne ut definisjonen av lunkenhet, Reks, Alex sine foreldre, Steinerskolen, hvordan Alex startet med piano, hvordan han sluttet å spille andre sin musikk i en alder av 7, Ali B - imagine, Alex som rapper,  studentliv fiaskoen, prioriteringer, en måke avbryter, filosofi, døden, å oppdage nye ting i livet, starten av Alex sin kokekunst, å gå i dybden av ting, å fordype seg i mange ting samtidig, hukommelse, falske minner,  Alex sammenligner matlaging med musikk, hans dobbelvinyl blir nevnt, de mange tidligere studioene til Alex og hvor han holder til nå, Chezville, håndverk innenfor mat, whiskey som håndverk, verktøy, 10000 timer vs 20000 timer, den femte smaken: umami, hvordan Alex gikk i dybden av hot sauce og startet Midsummer hot sauce ltd.,de 2 andre som er med,  hvordan de kom frem til navnet Midsummer, 2 års jubileumet til Midsummer, chiliplanten i logoen, BERGMAN, vi går tilbake til 10000 timer filosofien, uoppnåelige mål, mine oppnådde mål, for å gi output må du få input, å finne ut av ting, Alex sin lille pesto besettelse, Alex tar frem boken "on food and cooking: the science and lore of the kitchen" og snakker om vitenskapen bak matlaging, så snakker vi en stund om begges favoritt rett: ramen før vi avslutter med litt promotering og avslutter.

God lytting!