s11e03: Quando 2 Mulheres pecam med Merete Jonvik

Tatt opp i Lunkent verksted 12 juni, 2018

Kunst-sosiolog, seniorforsker for IRIS og Anna Ihles andre ønskegjest: Merete Jonvik besøker "Verkstedet" en lunken sommerkveld og vi snakker om at hun har kuttet ut sitt mellomnavn, LUNKENT BEKJENTSKAP hennes noe uheldige minne, å gå på kunst-ting i Stavanger, hennes forhold til Stavanger, hennes tidligere bosteder, hennes barns forhold til Stavanger, mitt forhold til Stavanger, hvorfor hun flyttet til Stavanger, hennes doktorgrad, når og hvor hun starter å gå på kunst-åpninger, nysgjerrigheten hennes rundt salget av Barbara Hepworth skulpturen, lunken skål, Meretes forhold til kaffi-drikking, min fars kaffi vaner, hennes forhold til Tove Kommedal, Hans Edward Hammonds og Anna Ihle, Arnhild Sunnanå, Prosjektrom Normanns, mine komfortsoner i kunstsammenheng, mine tryggheter og utryggheter i Kunståpning settinger, Margrethe Aanestad, Bruksrommet, Ingrid Toogood, 10 års arbeidsstipend for kunstnere, Meretes lille tekst i norsk kunstårbok 2018, å skrive på nynorsk, BERGMAN, LUNKEN DAGBOK, å utforske sitt eget sinn, når Merete tok personlighetstesten Big 5, for lite og for mye selvinnsikt, SELVSKRYT, bilister, syklister, bussister og passasjerister, min selvskryt, A mennesker og B mennesker, Meretes penn, jeg forteller om en Lunken Kaffi høydare, Ka då ittepå 2018 og så snakker vi litt om Stavangers kunstmiljø idag før vi avslutter kjapt og presist.

God lytting!