s11e01: Scener ur ett äktenskap med Anna Ihle

Tatt opp i Casa Fantasma, Calpe, Spania, 21.mai, 2018

Årets Stavangerkunster 2018 og min samboer Anna Ihle er tilbake i Lunken Kaffi for tredje gang. Denne gangen er vi i solfylte Calpe og snakker om hvorfor vi er i Syden, vårt forhold, oppholdet vi har hatt i Syden, LUNKENT GJENSYN (hva har skjedd siden sist), Annas tanker om ferie, høydepunkter fra ferien, (jeg spiller av live musikk fra en tysk bar), litt om min oppvekst i Syden, vårt boforhold, 17 mai i syden, lunken skål, kaffi i Calpe, BERGMAN, Annas tanker om å være med i mine tegneserier, Anna lager sin egen Bergman med 3 personer, vi går igjennom de 17 kunstarter og finner ut hvor mange av dem Anna har bedrevet, Annas pianolærerinne, 7 år gamle Anna og hennes mange meritter, LUNKEN DAGBOK, Fire in the belly, vårt samboerskap, Philosophy of loneliness, å føle seg ensom, tro og bønn, jeg prøver å initiere selvskryt, Trine ringer, prøver igjen å få Anna til å skryte, SELVSKRYT, konklusjon av ferie-uken, Tante Ulrikkes vei, så forteller Anna hvem hun vil at jeg skal ha i Lunken Kaffi før vi avslutter snakket.

God lytting!

Lks11e01.jpg