s11e06: Backanterna del.1 med Rasmus Husebø og Tim Levang

Tatt opp i Lunkent Verksted 3 juli, 2018

Tegneserietegner Tim Levang er tilbake med tegneserietegner og Alex bouche sin ønskegjest Rasmus Husebø og sammen snakker de om Oslo comix expo 2018, formatene til Rasmus sin daglige instagram tegneserie, litt om vår podcast formasjon, hvordan Rasmus tegner Tim,,B-gjengen, Ducktales, hvordan Tim tegner Rasmus, hvordan Rasmus tegner Rasmus og når han begynte å tegne seg selv, de ekte B-gjengen og Dalton brødrene, Lucky Luke, Fantdonald, Darkwing Duck, Rotor Mckvakk, avis intervjuer, Tim snakker om første dag på Oslo Comix Expo, Michael Hacker, Rasmus og Tim har samme t-skjorter, Tim forteller videre om dag 1, Tony Millionare, Tim er en gjenganer på OCX, når Tim møtte Chris Ware, Dag 2 på OCX2018, Martin Kellerman og hva vi tenker om at han har sluttet med Rocky, Rasmus åpner et vindu i verkstedet, Rasmus sin tegnete rapport fra OCX2018, hva Tim tenker om Rockys bortgang, Kellermans roman alt blir ikke noe, å overstride lån på biblioteket og erstattning, min nye rolle i Bare Snabel, LUNKENT BEKJENTSKAP (hvordan kjenner Tim og Rasmus hverandre), expats som snakker engelsk men forstår engelsk, Rasmus sin tysk-forståelse, en stor kråke går forbi, Wizziwig av Ed Piskor på tysk, hvordan drifting life av yoshihiro tatsumi gjorde at Rasmus startet Comic night Stavanger sammen med Luke Barnes, Tim sin rolle i comic night, hvorfor jeg ikke har vært innom comic night enda, hva som skjer på comic night, Rasmus sin dagbok-serie som han har tegnet hver dag siden slutten av mars, Rasmus vil at søsteren til Tim Jey Levang skal lage mer humor og dagbok-tegneserier, instagram story og snapchat, punchline o.l i tegneserier, bare på lat, jeg og Rasmus inspirerer hverandre, effekten av en kommentar fra Tim på instagram, å bare dele personlige tegninger og ikke profesjonelle på instagram, Tim sine animasjons snutter for Mablis 2019, å ta betalte jobber eller ikke, min senebetennelse, en måke forstyrrer, en tegneserie om hva man må gjøre for å unngå tegneserie-skader, jeg nevner Modern graphics Berlin før vi avslutter del.1 av årest tegneserie-tegner spesial "Backanterna". God Lytting og følg med neste uke for del 2!