s11e07: Backanterna del.2 med Tim Levang og Rasmus Husebø

Tatt opp i Lunkent Verksted 3.juli, 2018

Vi åpner del 2 av vårt snakk med at jeg og Rasmus smaker Tim sin Underberger så starter vi Comic Night Stavanger (lunken versjon) med Fremtidens araber del 3 av Riad Sattouf, Rule Break av Anna Syvertson, Ryan Gosling zine, Phew, Tims mystiske tegneserie boks, ikke engelsk språklige tegneserier på engelsk, Fante Bukowski two av Noah Van Sciver, Digital fargelegging,  Det finnes en død etter livet av Inga H. Sætre, One more year av Simon Hanselmann, hukommelse, å ta bilder av good times, hvilke verktøy vi bruker å lage tegneserier med, BERGMAN, LUNKENT BEKJENTSKAP av meg og Rasmus, Tims hukommelse, når Tim inkluderte meg i sine striper i Bare Snabel 20, underberger snakk, Now nr.1 av Fantagraphics, tegneserie antologier, Kramers Ergot, Johnny Ryan, Pig goat banana cricket, Johnny Ryan vs The New Yorker, Robert Crumb sin Genisis og reaksjonene av boken, American Blood av Benjamin Marra, Palookaville 23 av Seth, Tim sine tanker om Seth, Rasmus anbefaler tegneserie dokumentarserien MANBEN og Tim anbefaler James Harren videoer og The life of Tove Jansson, Hostage av Guy Delisle, Joe Sacco, Peter Bagge, jeg snakker om "Shamrock the squid" av Peter Bagge og Adrian Tomine før vi avslutter på en rasjonell måte med en hemmelighet av Rasmus.

God Lytting!

lks11e07.jpg