s11e09: Sommernattens smil med Lene Aareskjold

Tatt opp i en villa på Storhaug 25 juli,2018

Lene har vært en aktuell Lunken Kaffi gjest siden sesong 1. 10 sesonger senere er hun endelig endel av arkivet! Med hunden Viktor i samme rom snakker vi om båten Sørlandet, forestillingen Ingermansland, florist som tittel, Lene sin tittel, scenekunst, standup, Hannah Gadsby-Nanette, iscenesettelse, performance, kunst begrep, samtidsdans, Maurice Merleau-Ponty, fenomenologi, dualisme, kritikken Lene har fått, LUNKENT BEKJENTSKAP, å bli testet gjennom smak, å jobbe med empati, hunden Viktor avbryter med småbiting, hip hop miljøet tidlig 2000 tallet, breake livet til Lene, å studere samtidsdans, "realness", Stavanger 2008, Lenes første jobb som danser etter studiene, Lene skal begrave 2008, Lenes historie med Tou Scene, studiokompetanse, Lene nevner rapperen Verk og vi hører rap musikk utenfra, Lene sin flaks, vi sporer av og kommer tilbake til Lunkent bekjentskap, når Lene brakk beinet, å bli eldre, å ha en 100 prosent stilling, å lage scenekunst, BERGMAN, overkjørende mannlige regissører, Lene angrer på at hun ikke var russ, å lære av andre, Mari Rossavik, På eget ansvar, folkefinansiering, hvordan folk reagerer når Lene sier at hun er danser, oppfattelsen av kunst for folket, klasseforskjeller i kunstverden, individfokus i kunst, egokunst, terapautisk kunst, Chakra, alt henger sammen, LUNKEN DAGBOK, yoga, å være en svamp, å ikke være analytisk, kunstkritikk, ømhet,  Lenes konstruktive kritikk til meg i 2015, at jeg har oppnådd lykke, Lene snubler litt i ordtak før vi avslutter med Lenes anger. Les mer om Lene på leneaareskjold.com/wordpress/

God Lytting!