s12e01:Å klinke hælene sammen, med Sander Lilleeidet Haga

Tatt opp i Lunkent Verksted, 4 september, 2018

Slik som han gjorde med sesong 9, gjør Sander igjen med sesong 12. Han setter standarden for en ny runde med Lunken Kaffi. Vi møtes igjen på Lunkent verksted og snakker om det å være folkelig, folkelig humor,i hvilke settinger det er bra å være folkelig, Misfornøyelsesbar, Sander har prøvd å skifte navn siden sist, cybernavn, cyberalder, mitt pop-navn, LUNKENT GJENSYN, Sander har flyttet til Oslo, Sander og krabbene, fyrvokter Sander, bobler ut av munnen, Sanders nyeste krabbeprosjekt, mine 2 krabbehistorier, å se på film med venner og reagere på deres reaksjoner, Sanders munnharpe og sang, Snøfte Smith,ALF og cliffhangeren, Anette Moi VS ALF, ferske ALF nyheter, Lunken skål, BERGMAN (med Sander i Kristiansand), vi skal finne episodens tittel, Sander forteller om sitt første kyss og avslører opphavet til T-skjorten han har på seg, så avslutter vi med å annonsere tittelen på episoden.

God Lytting!

lks12e01