s13e05: Anti Narrative, med Helge Troubletone

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 9.januar, 2019

Butikken Troubletone er en stor del av mitt minne om de glade dager i Stavanger by og når jeg etter mange herrens år ble kjent med mannen bak butikken og soundsystemet tok det ikke lang tid før jeg inviterte han til å gjeste det lunkne. Vi snakker om å rote med navn, LUNKENT BEKJENTSKAP, Troubletone butikken, Xplosif butikken, Planet rock, Hebbex Squad, forskjellen å lage dancehall musikk under Troubletone og det å lage musikk under Hebbex Squad, min oppfatting av Hebbex live, the sexual life of Robinson Crusoe, The traveler’s companion og dens merkelige katalog, første møte med Andreas Soma, Gjert Melings Seladon, Gilka, Homo Kommunistene, Helges pompadour og Flintstones, min introduksjon til Homo kommunistene, Gilkas juleshow på Studio17, julesingelen til HK som ikke ble gitt ut og porselentallerkenen “HK julen 1990”, House perioden, dancehall, Jamaica stipendet, starten til Troubletone soundsystem og butikken, Eivind Brattelid aka Dj Pursuit, jakten på en mc til Troubletone, Atlars, clashing/battling, Mr Vegas- my meditation, patwa oversettelse, Bollywood drømmen, Troubletone post butikken, Raggabalder, økonomien i dancehall-battling, å vinne NM i dubplate clash, pokalen, Busta Ofte, Tungtvann, når battlingen går over styr, tungvann graffiti, BERGMAN, Helge liker ikke film, Helge sine underholdningspreferanser, X-rated, tittel?, Slampen i trappen, så avslutter vi på klassisk lunkent vis.

God lytting!