s13e06: Nidkjær med Mari Kolbeinson

Tatt opp i skrivestuen på Sølvberget, 15. januar, 2019

Mari og jeg har jobbet sammen i Studio17 rett over et år og jeg kjente at det var på høy tid å invitere henne inn i det lunkne. Vi starter samtalen med å snakke om hvor vi er og beskriver rommet i segmentet VISUELL KOMMUNIKASJON, så snakker vi om Maris tid i Atelierhuset på Tou, LUNKENT BEKJENTSKAP, medlemskap i kunstforeninger, Maris tanker rundt å jobbe for Studio17, hennes utstilling i 2015 på Studio17, lunken kaffi snakk, Kjell Pahr Iversen, å dra til kunstmuseumet i barneskole alder, hvor mari har vokst opp, hvordan hun begynte å studere kunst, “Englandsklassen”, hennes studier, Tou basecamp, utstillingen hun var med i på Stavanger kunstmuseum, å ødelegge andres kunst, hvordan Mari ble med i Studio17, hennes utstilling på Kunsthall Stavanger, LUNKEN DAGBOK (Maris prosess), Stavangers bysykkel system, BERGMAN, Nidkjær, Stavanger bibliotek, mer Bergman, balansen mellom det sosiale liv og livet i boblen, deltidsjobbing, SELVSKRYT, å være på sin egen åpning, å si hva du driver med til ukjente, min Instagram historie, Maris forhold til Instagram, De grusomme “likes”, litt om mine tegneserie planer, temaer i mine tegneserier, veggen og setting, Mari blir utsnakket og vi avslutter med en lunken skål!

For Maris kunst besøk hennes hjemmeside her: www.marikolbeinson.com/

God lytting!