s13e07: Religiøs tvil, familiens tyranni og sinnsykdom, med Siri Borge

Tatt opp i Siris leilighet 22.januar, 2019

Etter tre år er endelig Siri tilbake i det Lunkne! Jeg lagde en liste over hennes høydepunkter de tre årene med fravær fra Lunken Kaffi som blir et langt innlegg i segmentet LUNKENT GJENSYN, vi snakker blant annet om forsidepiken Siri, kunstinterresen til siris mor, Hennes Arbeidsverk utstilling i klubbgata, iddiser, hennes forhold til tid, Coast Contemporary, hennes Stavanger t-skjorte, hennes bo og atelier situasjon, tekstforfatteren og kunstkritiker Siri Borge, Geir Haraldseth,boken “Ulyd feministisk antologi”, Siri har skrevet for meg 2 ganger, kunstklubb for barn, litt om hennes kommende jugendmur prosjekt, å gå på forskjellige kultur arrangementer, Utyske, Jens Borge, vi kommer til et tidspunkt der Siri blir lei av å snakke om sitt kunstnerskap og tar en omelettpause. Etter pausen har vi det faste segmentet BERGMAN,snakker litt om Bjarte Tjøsheim og angst for å gå i butikken, å drive med podcasting, før vi avslutter med å gå igjennom noen Tinderprofiler Siri har screenshottet.

Siri sin kunst kan sees på http://www.siriborge.com/

God lytting