s13e08: Vogler med Aleksander Tranberg

Tatt opp i Lunkent Verksted, 10 februar, 2019

Regissøren, podcasteren og samleren Aleksander er tilbake i det lunkne, men denne gang uten podcast makker Martin. Vi starter med LUNKENT BEKJENTSKAP og finner ut at Aleksander skrev til meg 3 år før vi møttes fjes til fjes, vi leser den samtalen og snakker om det å sende meldinger til folk du respekterer men ikke har møtt, American Splender og Harvey Pekar, opprinnelsen til DVD-Aleks navnet, hvordan hans filmsamling startet, den siste filmen Aleksander så på kino, Yorgos Lanthimos filmer, Dennis Rodman, actionfilmhelter, Mid 90’s, The house that Jack built, Lars Von Trier, å være biased til regissører, Woody Allen, hvordan Aleksander startet med å lage film i nabolaget til han begynte å studere film, de første musikkvideoene han regisserte, Magnus Wathne, det å ikke spre sine musikkvideoer, F.D.B.M videoen med Bvis, izabell videoen Skyt meg der jeg opptrer i en scene, skambankt videoen Horisonten brenner, å spille inn F.D.B.M på en helg, Aleksander sin tittel i Screen Story, min tid på TVP (det gamle navnet til Screen Story), å klippe podcaster, podcasten Funny how? sin struktur og utvikling, Funny Bergman, BERGMAN segmentet, Vi snakker i over en halvtime om Bergman filmen: Vargtimmen (Funny how? style), vi ramser opp våre topp 5 Bergman filmer, vi finner episodens tittel, så snakker vi om John Cassevettes, Aleksander promoterer neste gjest i Funny how? og så avsluttetr vi i kjent lunken stil.

For å se noen av musikkvideoene og kortfilmene til Aleksander kan du besøke hans hjemmeside: https://www.aleksandertranberg.com/

Man kan også høre hans podcast Funny How? på spotify og itunes eller på:

https://soundcloud.com/user-581207662

god lytting!