s13e09: Knekt med Håvard Sagen

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 23.februar, 2019

Under Håvards residency på Studio17, inviterer jeg Han opp 2 etasjer for å snakke om at Håvard har fungert som tilfeldig gjest i Lunken Kaffi før, i segmentet Lunkent Bekjentskap og snakker om hva han gjorde første året på Kunstskolen i Rogaland (KIR), hans ambisjoner når han gikk på KIR, Strandgata i Sandnes, hvordan komme seg frem ved hjelp av snakk, maseteknikker, Arktis prosjektet han var med på sommeren 2018 ,hvordan han ble med på prosjektet, hvordan han fikk residencyen på S17, residency på Artisk, Linda og David Larsen, jule stressless, hvordan han fikk penger til å dra til Arktis, hvordan dokumentaren Leviathan fra 2012 inspirerte Håvards filming, Håvard så isbjørn i arktis, rollene til de forskjellige som var med til Arktis, Lunken skål, kaffi snakk, jeg forklarer hvor vi er, hvordan Håvard har forberedet seg til Studio17 residencyet, hans installasjon under Atelierkonsert: Dark Trones hos Nils Thomas Økland, paller, Visuell Kommunikasjon med Gordon matta Clark, kontortiden i residencyen, pop up eventet i residencyen, LUNKEN DAGBOK/ARBEIDSPROSESS, Håvard som fotballspiller, Crystal Palace, Håvard ville bli skuespiller, Håvards tid i Hollywood, Håvards tid i London, Håvards tid på arkitektskole i København, Håvards tid i kloster, å være en av de eldre på KIR, BERGMAN, Knekt, kunstmiljøet i Trondheim, Kunstakademiet i Trondheim, Line Anda Dalmar og hennes ekstremt vanskelige spørsmål, hva Håvard planlegger etter akademiet, hjemmeside, min instagram, å lære av Hemingway, prioritering, hva du blir etter å ha blitt etablert, SELVSKRYT, s avslutter med å promotere Håvards utstilling som åpnes kvelden denne episoden blir lagt ut.

God lytting!