Lunken Øl med Geir Egil Bergjord og noen flere (RKS Mimrekveld 4)

Lunken øl.jpg

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 27 februar, 2019.

I den fjerde og siste mimrekvelden inviterte vi inn Geir Egil for å snakke om 90 og 2000-tallet i kunstmiljøet i Stavanger. Vi starter med at Geir egil snakker om sin inngang i miljøet gjennom Grafisk verksted, hvordan han ble med i BKFR, sørgetoget etter nedleggelsen av galleri sølvberget, Berit Wathne og hennes kulturpriser, jeg og Gustav improviserer en Localmotives jingle så snakker Helene Espedal Selvåg om Starten på Localmotives og Geir Egil korrigerer, så snakker vi om bildene som kan sees nedenfor:

Marit Aanestad snakker om å ta kunsten ut av gallerirommet,utstillingsserien Passasjen, kunstfestivalen Speculum, utstillingsserien: Mellom rommene i Bergen, utstillingen i støperigata: Hverdag Bilder Hver Dag, den første utstillingen i ølhallene på Tou Scene: Møteplass, Torunn Larsen supplerer, Helene forteller om hva det blir av ølhallene neste år, så snakker vi mer om Hverdag bilder hver dag og Møteplass, tar Lapper i hatten jinglen og pauser.
Etter pausen forklarer Helene hvordan navnet Localmotives ble til, så kommer første utklipp fra segmentet Historier fra utklippsboken:

Mona Orstad Hansen snakker om bildene og Torunn supplerer. Så tar vi neste utklipp:


Marit forteller om Snøfrid Eiene sin utstilling på Galleri Pissoir, vi snakker om det gamle pissoiret, Jens Borge sier årstallet den ble lagt ned og Berit forteller om den gang hun brukte det.
Så går vi over til neste utklipp:


Geir Egil var med og stilte ut på dette kunst cruiset og forteller om Localmotives sin funksjon ombord, Torunn supplerer litt.
Siste utklipp:

ka då politikerdebatt.jpg

Mona og Torunn snakker om bildet og Post Scriptum, Marit snakker om Sight and art symposium, så improviserer vi en jingle til Tou Scene Atelierhus og Geir Egil og Marit snakker om hvordan det ble til, Mona supplerer. så avslutter vi med segmentet Spørsmål fra hatten og kårer beste spørsmål.

God lytting!