Lunkument2: Oslo 23-26 mars

Tatt opp omkring i Oslo 23-26 mars, 2019

I det spennende andre avsnittet av Lunkument treffer vi Anna Ihle på hotell i Oslo,så spaserer vi til Eidsvollplass for å støtte kunstnerne bak teaterstykket Ways of seeing og ytringsfrihet, vi møter Trond Hugo Haugen for en rask kommentar, vi hører appeller fra blandt annet kunstnerne bak stykket og Trine skei Grande, så konkluderer vi markeringen. I andre del av Lunkumentet møter vi min faste jinglemaker Gustav Jørgensen i hans leilighet på Grønland, der vi snakker om hans liv i Oslo, Strykejernet, litt om mimrekveldene på Rogaland Kunstsenter, Gustav anbefaler et par steder å tilbringe tid i Oslo, før vi lager jingelen til Lunkument (madde er tilstedeværende med mild latter og kommentarer i dette segmentet). I tredje del av Lunkumentet møter vi Kjetil Detroit Kristensen før han skal ha sin første undervisningstime med prosjektskolens første år studenter med Geir Backe, vi hører hans introduksjon til kurset han skal holde og hva han skal gjøre, så konkluderer vi introduksjonen hans. I fjerde og siste del av Lunkumentet møter vi Olga Nikonova som tar meg med til Prosjektskolen avdeling andre år, hun viser meg sin arbeidsplass, har VISUELL KOMMUNIKASJON om hennes malerier og antrekk, jeg fotograferer henne, vi har en mini versjon av segmentet BERGMAN, så viser hun meg kjøkkene, vi møter på kunststudent Anna før vi blir avbrutt av en foreleser som samler studentene til ny time.

God Lytting!