s14e04: Tilbake til Sonen, med Eivind "Dj Pursuit" Brattelid

Tatt opp i Pursuit sounds studio i Hillevåg, 14 mai, 2019

Ikke langt unna Lunkent Verksted ligger Dj Pursuit sitt studio, hvor jeg inviterte megselv inn og hadde en samtale med Eivind om hans artistnavn, han med sixpencen, tidligere kallenavn, Pursuit vs persuit, jeg viser noen flyers fra slutten av 90 tallet/tidlig 2000 tallet, Backyard bodyrock, Planet Rock (scroll ned for å se noen av dem), Dj noize, Ivar Heggheim, radioprogrammet Infamous, Pursuit sin ep fra ca 2001, Darkside of the force, Sonen, Eivinds musikksmak som 12 åring, maxmix, musikkbutikken Hit House og de som jobbet der, Eivinds første hip hop Lp, Drum and Bass, outer space, vi refererer til tidligere episode http://www.lunkenkaffi.no/lunkenkaffi-sesong1/2018/11/11/lk-ekstrasode-stavangers-hiphop-historie-med-yvind-holen-icy-arn-bvis-dj-pursuit-og-atlars som tar for seg Stavangers hip hop historie, musikk Eivind lagde med Christian Carr, steder Pursuit har spillt, rave pursuit, multicyde dissen Just for the dough, det tidligere mixeproblemet til Stavanger hip hop, Øyvind Jakobsen the cheeseman,tilbake til sonen , Gry Zakariassen, Kristiansands hip hop scene, Fresh in the flesh, den legendariske opptredene til Jester på Mølla i Sandnes, realness, Vågsbygd Handy, Atlars, låter som var på Pursuit ep’en fra 2001, Troubletone Helge, Graffiti på mølla, første gang Eivind så Equicez, LUNKENT BEKJENTSKAP, Tungtvann, når Eivind møtte Helge, vi kjører VISUELL KOMMUNIKASJON på en Tungvann flyer tegnet av SEAN (scrolll ned for bildet) Snorre Seim, Sam Bannister “Battlecat”, butikken Juice, butikken Missing Link, Looptroop i Stavanger, Xplosif festivalen, Bookeren Tore Pang, å booke gamle rappere, britiske rappere Eivind booket, Freakshow,Mc Brilleglass, når det kom en produsent til Metroplolis og 5-6 hip-hop ep’er ble til, Henda i været mixtape, mobilen min ringer, forskjellige rappere som Pursuit har jobbet med, mer spillejobber, scratching, workshop med Atlars, Metaforce, Soulbap, Rogalandsgreier, Retard records, C4, Manisk lyd, Sterkt Mislikt, Horror-rap, politisk ukorrekthet i rap, Armageddish fetish, Pursuit sin filosofi med å lage musikk, Dynas, Eivind viser meg 2 ep’er han har produsert som skal komme ut snart, når Equicez ble spillt på britisk radio, musikk Pursuit har spillt inn som ikke har kommet ut enda, det nye prosjektet til Eivind og Helge Thornes (Graa eminence), jeg beskriver litt hvor vi er og Eivind snakker om hva som var der før, Håvard Rosenberg, Stvg kartell, Kiddo Kæsh, Måden du ser på meg, Kapteinen, Truls impuls, Adrian Wright, Salvador og Joddski Morgengry ( Glasshuset som den egentlig heter), nymotens rap/urban musikk, dopreferanser i musikk, så oppsumerer vi litt og avslutter lunkent!

God Lytting!

flyer1.jpg
flyer2.jpg
flyer3.jpg
flyer4.jpg