s14e01: VY-Vergerus, med Sander Lilleeidet Haga

Tatt opp på NSB kafeen i VY tog fra Stavanger til Oslo 28 april, 2019

Sander åpner nok en sesong og denne gangen er det i Lunken kaffi historiens mest bråkete episode, toglydene kan også være betryggende vil jeg tro, så det er ingen grunn til å ikke lytte. Vi snakker først om hvor vi befinner oss, før vi går inn på segmentet LUNKENT GJENSYN, Sander forteller om en episode han hadde i New York som teater konsument, i VISUELL KOMMUNIKASJON snakker vi om et gammelt fotoalbum Sander fant på Manhattens gater, så går vi over til helvete som tema, de 7 sirklene ned til helvete, cruisehelvete, min cruise opplevelse i helvete, vi går igjennom de 7 dødssynder og får vite hvor mange Sander har begått, vi premierer det nye segmentet LUNKEN METODE, vi snakker om Findlay/Sandsmark forestillingen Lowlands der Sander hadde 3 roller, ungdommen penetrerer kafeen og lager kaos så vi avslutter episoden med det faste segmentet BERGMAN.

God Lytting!