s14e06: Bøddelens hustru, med Andreas Johan Johansen

Tatt opp i Lunkent Verksted, Consulatet, Hillevåg, 3 juni, 2019

Forfatter og musiker Andreas Johan Johansen kommer innom verkstedet en klam og god sommerkveld for å snakke om lukten til kaffien på consulatet, hans navn, Hillevåg lukten og når Andreas ble bevisst på den, vi prøver å beskrive lukten, LUNKENT BEKJENTSKAP (hvordan kjenner vi hverandre), hans heavy metal fase, identitet, min hip-hop stil, personlighetskriser, personlighetstester, identiteten: å ikke finne sin identitet, Möralens vöktere: rockebandet og tagge crewet, Ordrenekt, Andreas sin tid og syssler i utlandet, å komme tilbake til Stavanger, Ulrik Dybvik og reintroduksjonen til musikk, hvordan og når han startet å skrive romanen Bårdfakse, hvordan den ble til en bok, Ullis Papes, lanseringen av boken på Kåkå (Sting), Steinar Kittelsen, Gaute Granli, jeg forteller om min opplevelse av å lese boken, jeg leser baksideteksten, fortellingen i fortellingen, ettertid konstruksjoner, Haldors pølsebu, VISUELL KOMMUNIKASJON (vi forklarer en tegning i boken basert på en drøm), falske minner, Andreas nevner en stripe i min zine:Scener fra et samboerskap, brutalt tryne, Jeg forteller om en episode fra barndommen som kan ha trigget brutalt tryne kommentaren, det groteske mennesket, Janne Skeie Olsen, jeg foreller om når jeg måtte få nødpass med mitt kriminelle utseende, Andreas sitt hyggelige utseende, Andreas sin høye stemme, mye av grunnen til Andreas ble invitert til Lunken Kaffi blir nevnt, anker på kunståpninger, hvordan å oppføre seg på kunståpninger, bekreftelsesbehovet, å føle på at du har lurt folk når applausen kommer, kunstnerens usikkerhet, å skrive oppfølgeren, LUNKEN METODE, rutiner, så går vi inn i segmentet BERGMAN, snakker om beret og avslutter med å finne tittelen på episoden.

Bårdfakse kan kjøpes på Tronsmo og Cappelens forslag i Oslo.
I Stavanger kan den kjøpes på Consulatet!

God lytting og eventuelt lesning!