S14e07: Negative barndomserfaringer, med Erik Sæter Jørgensen

Tatt opp i biblioteket til Geir Haraldseth på Rogaland Kunstsenter, 17,juni, 2019

Erik har jeg lenge vært nysgjerrig på og når han sist var i byen var jeg rask med å invitere han inn i det Lunkne. Vi møtes en lummer dag på RKS og snakker om hvor vi er, hans selvpresentasjon i Geir Haraldseth sitt gamle bibliotek, LUNKENT BEKJENTSKAP, hvor Erik var i 2015, Natt og Dag, Erik i 2016, Galleri Opdahl, London Erik, hvordan vi møttes første gang, å bo i Toulouse, Erik i Paris, miljøet som forsvant, Tove Kommedal har en lite gjesteopptreden, Erik snakker mer om livet i Paris, vi snakker om Erik sin oppvekst, pianospilleren,den 16 årige journalisten, hans første skikkelige filmomtale, Arild Abrahamsen, kunstkritikk, når Erik kom til Stavanger, Kongsgård, det ekstreme miljøet i Drammen, Erik 1999, trygge Stavanger 2000, Eriks klesstil og russetid, å oppleve Kongeparken ti år etter russetiden, Erik sin utdannelse, tiden på Rådhuset i Stavanger , Når Erik skjenket Varaordføreren, hvorfor Erik sluttet i Natt og Dag, Nufsaid, hva skjer appen til Natt og Dag, Når Erik var med i høstutstillingen, Hardanger prosjektet, Kampen om Hardanger, Eriks tid i Berlin, å bryte med straightedge filosofien, Erik sin siste utstilling som var på Kunstnerenes hus i Oslo, kunstkonsulenten Erik, kunstkonsulent i Norge vs art advisor i England, å jobbe lovlig og ærlig, hvorfor Erik startet Sæter Jørgensen contemporary, galleristen Erik, når han opprettet Sæter Jørgensen Contemporary, kunstnerene Erik representerer, intervjudelen av Sæter Jørgensen contemporary, å jobbe tospråkelig (fransk og norsk) med produksjonsselskapet, hvilke kunstnere de vet hvem er i Frankrike, Pierre Soulages, Pierre Soulages museumet, galleri M i Toulouse og kunstmiljøet i byen, Nils Thomas Økland, VISUELL KOMMUNIKASJON (Erik forklarer et verk av Nils Thomas), hvordan Erik blir introdusert til ny kunst og kunstnere, lean managment, vi går innom det faste innslaget BERGMAN, finner tittelen til episoden, takker for oss og skåler.

For mer om hva Erik sitt virke besøk hans hjemmeside https://saeterjoergensencontemporary.com/
God lytting!