s14e08: Cameo, med Kristina Ketola Bore

Tatt opp på Studio17 sitt kontor og Cardinal pub, 19 juni, 2019

Kristina og jeg er gode gamle bekjente og når jeg fikk nyss om at hun skulle komme tilbake til Stavanger og være assiterende kurator på Kunsthall Stavanger, var jeg “rask” med å invitere henne inn i det lunkne.
Vi starter samtalen med å snakke om kaffi curfew og setter på en timer, så snakker vi om hennes navn, vi beskriver rommet vi er i, hint om ny lokasjon senere i sendingen, LUNKENT BEKJENTSKAP, hva vi gjorde i 2005, Kristinas utdannelse, mote, barnemote, subkultur mote, våre klesstiler, å kle seg til kunståpning, eggflekker på joggebuksen, offentlig taling, Carly Simon, Carley Rae Jepsen, Kristinas rituale før hun snakker offentlig, min flaue opplevelse på Piren pub, Kristinas karaoke favoritter, vi snakker om boken “Fakta, fortellinger og anekdoter: Stavanger Kunstforening 150 år” fra 2015 som Kristina var redaktør for, vi kikker på Kristinas CV som står i boken, Rene Josdal, Pablo Pedersen, å lage bok og utstilling om kunstforeningens j\historie på noen få måneder, Mobilizing citizenship, å bli assiterende kurator på Kunsthallen, Periskop,å jobbe på Kunsthall Stavanger, å komme tilbake til Stavanger, Stavanger 2005 vs Stavanger 2019, hvorfor Kristina ikke studerte videre med kunst etter kunstskolen, å være for rebelsk for kunst, lærere vi hadde på Kunstskolen i Rogaland, Checkpoint, (Vi skifter lokasjon til Cardinal) Kristina forteller hvilket forhold hun har til Cardinal, lokalølen Kristina spanderte på meg, min favoritt pub, SELVSKRYT, kritikk, Asbjørn Slettemark og Kjartan Slettemark, Slettemark-flekken, BERGMAN, Clueless, musikken vi hørte som 12 åringer, Kristina begynte på skolen et år tidligere enn andre på hennes alder, Kristina kommer med et par Clueless funfacts, vi nevner Clueless tv-serien, så velger vi tittel på episoden og avslutter.

God Lytting!